Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "MennÀ, meni, mennyt" by Jenny Erpenbeck & Jukka-Pekka Pajunen * Book PDF Kindle ePub Free

MennÀ, meni, mennyt

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: MennĂ€, meni, mennyt
  • Author : Jenny Erpenbeck & Jukka-Pekka Pajunen
  • Release Date : January 14, 2019
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2469 KB

Description

Voimakas puheenvuoro inhimillisyyden puolesta.

MennÀ, meni, mennyt on ylistetyn ja palkitun saksalaiskirjailijan Jenny Erpenbeckin taidokas ja viiltÀvÀ romaani Euroopan pakolaiskriisistÀ.

Juuri elÀkkeelle jÀÀnyt berliinilÀinen professori Richard on hukassa elÀmÀssÀÀn. HÀn on leski, ja työyhteisön kadottua paikkaa elÀmÀssÀ ei tunnu löytyvÀn rutiineihinsa kangistuneelle miehelle. Toimettomuus ja ulkopuolisuus johdattavat hÀnen tiensÀ sattumalta kohti afrikkalaisia turvapaikanhakijoita, joiden olemassaolosta hÀn on tuskin ollut tietoinen. Tahtomattaankin Richard kiinnostuu miehistÀ: keitÀ he ovat ja mistÀ he tulevat? MitÀ he haluavat? Jos heillÀkÀÀn ei ole paikkaa maailmassa, niin ovatko he sittenkin jollain tapaa samanlaisia kuin Richard itse? Alkaa syvÀllinen muutos etÀisestÀ ja vetÀytyneestÀ akateemisesta elÀmÀstÀ kohti ymmÀrrystÀ ja osallistumista."Euroopan johtava kirjallinen nÀkijÀ" The Guardian"Erpenbeck on merkittÀvÀ lahjakkuus" The New York Times"SyvÀllinen, kaunis ja erittÀin vaikuttava romaani maahanmuutosta." The New Statesman

Jenny Erpenbeck (s. 1967) on saksankielisen nykykirjallisuuden johtavia nimiÀ. HÀn on syntyisin ItÀ-BerliinistÀ, ja hÀn on opiskellut kirjansidontaa ja musiikkiteatteria. Kirjailijantyön lisÀksi hÀn on toiselta ammatiltaan oopperaohjaaja. Erpenbeckin kirjat ovat voittaneet lukuisia saksalaisia ja kansainvÀlisiÀ kirjallisuuspalkintoja.


Ebook Free Online "MennÀ, meni, mennyt" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(Download) "MennÀ, meni, mennyt" by Jenny Erpenbeck & Jukka-Pekka Pajunen * Book PDF Kindle ePub Free"